Sziasztok!

Mit is mondhatnék? A koncert ütött, mint az ipari áram. 🙂 Aki ott volt, és hallotta az tudja, miről beszélek. Aki nem tudott ott lenni, annak álljon itt egy kis élménybeszámoló.

Még a koncert előtt, alkalmunk volt többedmagammal találkozni a Maestro-val a Backstage-ben. Tommy, mint mindig, most is nagyon készséges volt és örömmel írt alá CD-t, DVD-t vagy épp a Maton készítette gitárokat, illetve megmutatott egy-két nehezebb fogást a gitáron. 🙂 Nagyon közvetlen és segítőkész volt, látszik, hogy tényleg szívén viseli az új gitáros generáció sorsát. 🙂

A koncert a ‘Tall Fiddler’ dallal indult, amit követett az ‘Antonella’ Birthday’ és az ‘Angelina’. Az akusztikus blokkban volt egy ‘Beatles Medley’ is egy kis Merle Travis egyveleg. Aztán lassacskán mentünk át az elektromos hangzásra. A zenekar tagjai a ‘Haba na Haba’ c. számnál szálltak be és véleményem szerint nagyon ütős kis embereket válogatott be Tommy maga mellé. Az egyik dalban Tommy szokásához híven a gitárján dobolt a többiek pedig kizárólag énekeltek, és milyen jól…. Az elektromos gitárral előadott dalok is fergetegesek voltak, egyiket-másikat a mai rockzenekarok is megirigyelhetnék. 🙂

Tommy, mint mindig most is adott útravalót a rajongóknak. Az egyik ilyen óriási üzenete a következő: “Never leave home without a brush”. illetve “The world needs much more guitar players” 🙂 Ezzel csak egyetérteni tudok. Gitározzatok minél többen!!!!

A koncert egyik legjobb pillanata az volt, amikor Tommy beült a dobok mögé, illetve a basszusgitáron is brummogott egy kicsit és megmutatta, hogy a billentyűn is eltalálja a hangokat. 🙂 Az élményt és a hatást, amit a zenekar közvetíteni szeretett volna, szerintem “átjött”. Aki nem hiszi járjon utána. Számomra a koncert mindent egybevetve *****, az 5 csillag. Tommy ismét megmutatta, hogy emberileg is egy nagyon értékes ember, illetve azt, amit képvisel, egy maximálisan zseniális szintre fejlesztette. Világszínvonal!!! Reméljük, jövőre is láthatjuk és hallhatjuk őt.

Rock on Tommy!!!

Reklámok